Гра-тренінг «Я-майбутній підприємець» для учнів 11 класів

  • Дата публікації: 13.11.2018

5-8 жовтня 2018 року в рамках проекту Бізнес-школи, який створений за ініціативи кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом, було проведено гру-тренінг для учнів 11 класів «Я-майбутній підприємець».

Під час тренінгу, який провели викладачі кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Ольга Бовкун та Тетяна Ящук, учасники знайомилися із видами та критеріями вибору організаційно-правової форми підприємницької діяльності, порядком реєстрації суб’єктів господарювання, ліцензуванням та дозвільною діяльністю.

Найбільшу зацікавленість та інтерес учасники проявили до розділу із бізнес-планування як загальних питань, так і проектування бізнес-моделі власного бізнесу.

Жвавий обмін думками, ідеями серед учасників завжди допомагає на таких тренінгах сформувати власну бізнес-ідею, надає поштовх до нових комерційних напрямків, які здавалися неприйнятними і нецікавими.

Слід відмітити активну участь всіх учасників тренінгу, адже бізнес-ідеї розроблені учасниками є перспективними. Дуже важливо, щоб той запал енергії та бізнес-ідеї, отриманий на тренінгу, «не загубився» у повсякденні, а навпаки, сприяв би в майбутньому відкриттю власної справи.

Запрошуємо всіх бажаючих на бізнес-тренінги, які проводяться в рамках нашого проекту.

Міні галерея


Лютий
Квітень