Делегація з Могилів-Подільського монтажно-економічного коледжу

  • Дата публікації: 12.11.2018

В кінці  жовтня 2018 року до НН Інституту економіки та бізнес-освіти завітала делегація з Могилів-Подільського монтажно-економічного коледжу.

Директор інституту, професор Ольга Чирва ознайомила присутніх з організацією навчальної роботи, спеціальностями інституту та можливостями, які відкриваються перед студентами під час навчання в  нашому університеті, також підкреслила, що сьогодні університет є потужним, одним із найбільших у нашому регіоні вищим навчальним закладом, який готує висококваліфікованих фахівців з вищою освітою та  є провідним науково-методичним та культурно-просвітницьким центром.

Особливо цікавим було ознайомлення з навчально-практичною базою інституту. Для студентів  коледжу, викладачами кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Тетяною Демченко та Наталією Станіславчук було проведено два тренінги: «Інформаційні системи і технології в бухгалтерському обліку» та «Автоматизація банківських операцій».

По завершенню тренінгів для гостей була організована ознайомча екскурсія територією університету, під час якої студентам показали лекційні зали, аудиторії навчального закладу, музеї, а також планетарій. Крім цього, гості університету мали змогу на власні очі побачити умови, в яких навчаються та живуть студенти.

Міні галерея


Березень
Травень