Тренінг «Розкрий свій професійний потенціал»

  • Дата публікації: 28.10.2018

Будь-яка компанія прагне бути впізнаваною на ринку, а також щоб її товари і послуги продавалися, бізнес розвивався, а споживач був задоволений. Важливу роль у вирішенні цих завдань відіграє маркетинг і, відповідно, маркетолог. Саме від даного фахівця багато в чому залежить, який напрям обере підприємство в розвитку і нарощуванні свого потенціалу на ринку.

Напередодні Дня маркетолога, який відзначається 25 жовтня, викладачами кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Наталією Побережець та Наталією Коган було організовано тренінг, що включав в себе інтерактивну гру «Король брендів», а також мотиваційні вправи «Колесо балансу» та «Швейна машинка».

У тренінгу взяли участь студенти 34(б), 21, 22 груп та студенти 23 групи разом із куратором Тетяною Ящук.

Сучасний професіонал повинен бути вмотивованим, організованим, знати свої цілі та йти по життю з визначеними пріоритетами. На наше прохання викладачі факультету дошкільної та спеціальної освіти Таїсія Дичок та Ірина Калиновська разом зі студентами факультету ознайомили учасників тренінгу із вправами з використанням  метафоричних асоціативних карт. Це універсальний психологічний інструмент, який базується на метафорі і застосовується для діагностики, корекції, розвитку і розкриття творчих здібностей. Дані карти є проективною психологічною методикою, що представлена у вигляді набору картинок,  які зображують людей, їх взаємодії, життєві ситуації, пейзажі, тварин, предмети побуту або абстрактні картини.

Також учасникам було запропоновано цікаву методику складання індивідуального погодинного графіка, щоб визначити найбільш ефективні частини доби для праці  та відпочинку.

Наступною частиною тренінгу було проведення інтерактивної гри «Король брендів». Адже одне із можливих завдань маркетолога – вдало створений бренд компанії та щоб довірена йому марка була впізнаваною і максимально продавалася.

Сподіваємось, що учасники тренінгу ефективно та з користю провели час, а отримані знання допоможуть їм у формуванні професійних якостей.

Міні галерея


Березень
Травень