Святкування Всесвітнього дня туризму

  • Дата публікації: 01.10.2018

27 вересня всі любителі подорожей відзначають Всесвітній день туризму. Це свято кожного, хто хоч раз відчув себе мандрівником і особливим є цей день для тих, хто пов’язав своє майбутнє зі сферою туристичного бізнесу.

Студенти спеціальності «Туризм» відзначили свято, вирушивши в туристичний похід на берег річки Уманки. Програма цього дня була надзвичайно насиченою та цікавою. Туристичні команди брали участь у різноманітних конкурсах: представлення команди та виконання туристичної пісні; загадки та вікторини; «Туристичне містечко»; «Туристичний рюкзак», «Туристична аптечка», «Вогник», орієнтація на місцевості, що дало змогу закріпити теоретичні знання та здобути практичні навички організації і проведення туристичного походу, забезпечення безпеки у поході, розподілу обов’язків між учасниками.

Хвилюючим моментом для першокурсників стала посвята у туристи, під час якої вони проголосили клятву, отримали значки, які підтверджують їх належність до дружньої родини туристів.

Кульмінаційним моментом свята стало смакування традиційної козацької каші. Зморені, але задоволені юні туристи повернулися до університету, переконані, що здобуті навички знадобляться в подальшій професійній діяльності.

Міні галерея


Березень
Травень