Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» взяли участь у заходах до Дня українського козацтва

  • Дата публікації: 17.10.2018

У рамках проведення культурно-виховних заходів студенти Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із куратором академічної групи Лесею Слатвінською відвідали Уманську центральну бібліотеку філію № 1 та прийняли участь у заходах з нагоди святкування   Дня українського козацтва.

Зустріч відбулася у форматі інтерактивного діалогу, під час якого студенти згадували історію виникнення козацтва, ті  часи XVI-XVII ст., коли в ході боротьби з іноземними завойовниками українська народність істотно консолідувалася.

Друга частина зустрічі була присвячена Дню захисника України – свято, що відзначається 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості.

Особливу увагу під час зустрічі студентів із працівниками бібліотеки було приділено пам’яті героїв з Умані та Уманського району, які загинули в антитерористичних операціях на Сході України, захищаючи наше мирне небо.

Участь студентів у таких заходах формує силу і твердість духу, додає енергії та оптимізму, спонукає забезпечувати благополуччя та надійний тил в родині. Мотивує і в мирний час у повсякденному житті знаходити місце для шляхетних вчинків та подвигів.

Міні галерея


Березень
Травень