Науково-практичний семінар «Сучасний стан та перспективи розвитку туристичних маршрутів Умані»

  • Дата публікації: 01.10.2018

У рамках проведення навчально-наукових та організаційно-виховних заходів до святкування Всесвітнього дня туризму 26 вересня 2018 року на базі НН Інституту економіки та бізнес-освіти професорсько-викладацьким складом кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи було проведено науково-практичний семінар «Сучасний стан та перспективи розвитку туристичних маршрутів Умані».
Доцент кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Леся Слатвінська представила аудиторії основні результати наукового пошуку, які полягають у використанні інноваційних підходів при розробці туристичних маршрутів у місті Умань.

Владислав Давидюк, директор Державного історико-культурного заповідника «Стара Умань», презентував усім присутнім надзвичайно цікаві архівні документи будівель та вулиць міста Умань, які є яскравими туристичними об’єктами для вітчизняних та іноземних туристів.

Фахівець відділу інклюзивного туризму Управління праці і соціального захисту населення Ліана Роднікова розповіла про особливості організації інклюзивних туристичних маршрутів, які реалізуються в Умані та за його околицями. Звернула увагу на обов’язковість інклюзивності та доступності туристичних об’єктів для всіх туристів.

Як підсумок даного заходу, було відзначено, що у сучасних умовах розвиток туризму потребує генерування та впровадження інновацій і цифрових досягнень. Якісне відображення цих факторів – це покращення інклюзії, розширення можливостей місцевих громад та сприяння ефективному управлінню ресурсами.

Міні галерея


Лютий
Квітень