Наші враження від перших днів в інституті

  • Дата публікації: 30.10.2018

Перше враження від університету не можемо передати словами: вибух емоцій і купа вражень. Ми покладаємо всі надії, що цей нестримний дух студентства буде присутній з нами до кінця навчання.

На даний час ми студентки 1 курсу НН Інституту економіки та бізнес-освіти. Ці слова ми промовляємо гордо. Університет гостинно прийняв нас у свої обійми. А з першими святами і заходами, організованими в інституті, коли ти й сам є учасником дійства, одержуєш море позитивних емоцій – відчуваєш себе своїм, частинкою великої родини  НН Інституту економіки та бізнес-освіти.  

Початок навчання – це дуже цікавий період у житті студента, оскільки він пронизаний знайомствами з новими людьми, новими емоціями та безліччю нової інформації. Хоча навчання відрізняється від шкільного, та воно неймовірно захоплююче. Вражає будівля, в якій ми маємо змогу навчатися: сучасні аудиторії, великі приміщення, достатнє інноваційне забезпечення та чудове оформлення приміщень – це все про НН Інститут економіки та бізнес-освіти. Варто зазначити, що викладачі доброзичливі, намагаються зацікавити своїм предметом, поблажливо ставляться до спантеличених першокурсників.

Хоча, минуло відносно мало часу від початку навчання, впевнено можемо сказати, що у виборі з ВНЗ ми не помилились», – Ольга та Ірина Корнєєві, студентки спеціальності «Маркетинг»

Березень
Травень