Кафедра маркетингу, менеджменту та управління бізнесом організувала тренінг «Що таке прокрастинація і як з нею боротися»

  • Дата публікації: 16.10.2018

10 жовтня 2018 р. за ініціативи кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом було проведено тренінг для студентів 14, 21, 22, 23, 24 груп на тему: «Що таке прокрастинація і як з нею боротися».

На початку заняття лектор Інна Король зазначила, що «прокрастинація» (від лат. procrastinare) — це психологічний термін, що означає схильність людини відкладати неприємні завдання на потім.

Прокрастинатори ж — це люди, схильні відтерміновувати виконання завдань, перекладати відповідальність на інших, працювати хаотично, без плану, або лише під натхненням чи за настання дедлайну. Тому вони є неефективними членами у команді. Саме тому знання практичних інструментів з тайм-менеджменту дасть можливість підвищити свою продуктивність та ефективність у плануванні часу для реалізації поставлених цілей і завдань з отриманням при цьому максимального задоволення від роботи або навчання.

Протягом заняття було запропоновано до використання такі інструменти як: Зробити сьогодні, Список-муштра, Зробити все, Інструменти героїзм та внутрішня гра. Студенти включилися в процес та з задоволенням практикувалися в їх застосуванні.

В кінці тренінгу лектор порадила студентам не відкладати боротьбу з прокрастинацією й підвищувати свою ефективність в організації часу навчання та відпочинку. Адже успіх – це щоденна робота над собою та своїми звичками.

Міні галерея


Березень
Травень