Інтерактивний тур «Мандрівка Україною» для студентів спеціальності «Туризм»

  • Дата публікації: 22.10.2018

Подорожі завжди надихають, викликають нові емоції, захоплення, розширюють світогляд, дають можливість дізнатися багато нового та цікавого. Все частіше останнім часом популярними стають віртуальні тури, що дозволяють скоротити не тільки  час мандрівки, але й не вимагають додаткових витрат. Технологія віртуальних турів стає незмінною у сфері туризму і подорожей.

Так, викладачами кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи, для студентів першокурсників спеціальності «Туризм» був організований інтерактивний тур «Мандрівка Україною». Студенти мали можливість визначати специфіку та важливість туристичних об’єктів нашої країни, дізнатися які історичні події впливали на формування туристичних дестинацій та віртуально здійснити подорож найбільш відомими туристичними маршрутами. Кожен з учасників дізнавався для себе щось нове та поповнював багаж знань, як майбутній туризмознавець.

Сьогодні можна з впевненістю сказати, що віртуальність стає дедалі реальністю і дозволяє подорожувати такими місцями, які не є доступними при інших умовах.

Міні галерея


Березень
Травень