Авторські тренінги для студентів Могилів-Подільського монтажно-економічного коледжу

  • Дата публікації: 29.10.2018

18 жовтня 2018 року на базі Могилів-Подільського                              монтажно-економічного коледжу за ініціативи кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом доцентом Ольгою Бовкун та викладачем Наталією Побережець, було проведено тренінги для студентів:

  • коучинг «Іннвестиції. Управління особистим бюджетом і фінансове планування»;
  • авторський тренінг «Тime-management».

У суспільстві поняття інвестицій в основному асоціюється із великими грішми, хоча, насправді інвестування актуально як для бізнесу, так і для сфери особистих фінансів. Під час коучингу, який провела доцент Ольга Бовкун студенти мали можливість на прикладі ситуаційної задачі спланувати особистий бюджет, скоротити витрати та навчитись заощаджувати.

Проведення тренінгів з тайм-менеджменту нині є досить популярним серед успішних вітчизняних та світових компаній, адже тайм-менеджмент дозволяє значно активізувати продуктивність в процесі вирішення стратегічних та поточних задач.

Практична частина тренінгу передбачала діагностику студентами власних індивідуальних компетентностей в управлінні часом, для чого викладач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом  Наталія Побережець підготувала тестування: «На скільки Ви організована особистість», «Визначення навичок з управління часом», що виявило особливий інтерес серед учасників тренінгу. Також студентам було запропоновано визначити ступінь задоволеності основними аспектами життя методом «Колесо життєвого балансу», що в подальшому сприятиме більш усвідомленому вибору пріоритетів в досягненні життєвих цілей.

Сподіваємось, що проведені тренінги допоможуть студентам в майбутньому застосовувати набуті знання та навички по формуванню особистого бюджету, інвестуванню та в організації і плануванні робочого часу як ключового фактору професійного успіху.

Міні галерея


Березень
Травень