Тиждень «менеджера». Підведення підсумків

  • Дата публікації: 25.09.2018

З 17 по 21 вересня в стінах Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти було проведено ряд урочистих заходів з нагоди святкування «Тижня менеджера».

З привітальним словом до студентів-першокурсників звернулись завідувач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Світлана Подзігун та заступник директора інституту з виховної роботи Наталія Коган, які побажали студентській молоді нових ідей і сподівань, бути чесними, добрими й порядними, тішити своїми успіхами батьків та викладачів і, звичайно, стати справжніми професіоналами своєї справи.

Викладачі кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом разом зі студентами інституту підготували цікаву та насичену програму.

Серед заходів: ознайомча лекція «Хто не мріє стати менеджером, той, швидше за все, уже ним є», тренінг по тайм-менеджменту, відеоуроки з менеджменту, кіноперегляд п’яти найкращих фільмів для менеджерів і керівників та брифінг «Програми професійного менеджменту в Україні».

Особливо хотілося б виділити проведення конкурсу піар-проектів «Імідж сучасного інституту економіки та бізнес-освіти». Конкурс проводився з метою пошуку талановитих студентів, виявлення і розвитку соціальної активності й творчого потенціалу.

Студенти так креативно підійшли до свого професійного завдання щодо створення презентацій та відеопроектів, що викладачам було важко визначити переможця, оскільки всі роботи відзначались оригінальністю, цікавою ідеєю й заслуговували високого схвалення.

Викладач Олена Гарматюк, яка була організатором конкурсу, висловила подяку усім студентам, що долучились до участі в заході, та разом з колегами відмітила переможців, нагороджених грамотами:

  • За перше місце Котляр Інну та Онищенко Вікторію;
  • За друге місце – Зелінську Анастасію;
  • За третє місце – Бондаренко Карину та Олійника Вадима;
  • в номінації «Креативність» Скрипника Ростислава та Щербака Веніаміна;
  • в номінації «Творчий підхід»Савченко Катерину та Лаврова Руслана;
  • в номінації «Популяризація Інституту» Зубкову Анну та Бикову Анастасію.

Заключним етапом програми стала посвята першокурсників у колектив менеджерів. Традиційно в підсумку дійства студентам було вручено значки, що підтвердили їх належність до дружньої родини-менеджерів. Приємним завершенням свята став подарунок від викладацького колективу кафедри – професійна фотосесія на згадку!  

Міні галерея


Березень
Травень