«Тиждень менеджера» для студентів ННІ економіки та бізнес-освіти

  • Дата публікації: 20.09.2018

«Перевиробництво» менеджерів –  це міф. Сьогодні менеджер – вочевидь, одна з найпопулярніших професій у сфері великого бізнесу. Головна риса сучасного менеджера – це лідерство, на плечах якого лежить відповідальність за цілу команду.

17 вересня для студентів Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти було розпочато «Тиждень менеджера», який організували викладачі кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом. За мету організаторами заходу було поставлено популяризацію спеціальності «Менеджмент» .

В перший день з вітальним словом до присутніх звернулася завідувач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Світлана Подзігун, побажавши молодим дослідникам плідної роботи та нових відкриттів.

Анастасія Зелінська, студентка 24 групи спеціальності «Менеджмент» виступила з доповіддю:  «Хто не мріє стати менеджером, той швидше за все, уже ним є».  

В веселому, гумористичному та доброзичливому  форматі студенти описували один одного.  Таким чином, новобранці успішно пройшли тест на комунікабельність, визначення лідерських здібностей та темпераменту. Здатність до спілкування  необхідна як менеджерам, так і управлінцям. Викладачі мали можливість ознайомитися з  захопленнями  та  інтересами студентів першокурсників.

Другий день «Тижня менеджера» був насичений заходами, що сприяють розвитку інтелектуальних вмінь та навичок за допомогою пізнавальних, інтелектуальних настільних ігор. Підводячи підсумки ігор, викладачі кафедри зазначили, що такого роду сучасні інноваційні методики викладання формують у студентів навички професійного мислення, вчать миттєво приймати виважені рішення,  а також уміння комунікувати в колективі, відчувати відповідальність за майбутню професію.

Третій день був побудований на показі відео-уроків. На сьогоднішній день залучення нових ефективних методів навчання для підготовки студентів, зокрема, економічних спеціальностей, стало не лише бажаним, а й  необхідним. На нашому прикладі це стало потужною інтелектуальною ін`єкцією для професійного та особистісного розвитку управлінців нашого інституту.

Сподіваємося, що з такими студентами життя в університеті буде ще більш насиченим подіями, акціями та іншими заходами.

Міні галерея


Березень
Травень