Таємничими підземеллями Василіанського монастиря

  • Дата публікації: 12.09.2018

Знайомство з визначними та історичними пам’ятками є гарною традицією, яка дає можливість студентам І курсу краще пізнати місто та швидше адаптуватися в ньому.

11 вересня 2018 року студенти спеціальності «Туризм» НН Інституту економіки та бізнес-освіти з куратором Іриною Кирилюк, доцентом кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи, ознайомилися з туристичним маршрутом «Таємничими підземеллями Василіанського монастиря».

На вході Василіанського монастиря студентів зустрів «монах», який провів цікаву та пізнавальну екскурсію підземеллями. Студенти, затамувавши подих, ознайомились з історією монастиря, сповненою величних і трагічних подій, відчули подих минулих часів та згадали постаті яскравих особистостей, імена котрих вплетені в долю міста Умань.

Підземні ходи, що заховані під Уманню, відкривають таємниці з непізнаної історії багатовікової давнини Уманщини та цікавий архітектурний світ.

Сповнені незабутніми враженнями та хорошим настроєм, студенти повернулися до навчання, ще раз переконавшись у правильному виборі обраної ними спеціальності.

 

Міні галерея


Березень
Травень