Ранкова зарядка ‒ запорука відмінного самопочуття

  • Дата публікації: 07.09.2018

Розпочався новий навчальний рік. Тисячі студентів поміняли звичні уроки та школу на пари і університет. Вступ у виш – особливий крок у житті кожного, але не менш важливим є прийняття правильного рішення щодо навчального закладу, адже цей вибір формуватиме майбутнє випускника.

Хтось каже, що студентами стають після першого дзвоника, хтось – після першої сесії, але частина наших першокурсників відчула себе справжніми студентами після першої ранкової зарядки в гуртожитку та квесту-посвяти, які стали  вже традиційною подією для студентів НН Інституту економіки та бізнес-освіти.

2 вересня 2018 року за ініціативи студентського активу, директора інституту Ольги Чирви та заступника директора по виховній роботі Наталії Коган у гуртожитку № 2 відбулася ранкова зарядка для студентів першокурсників. Після активних та динамічних вправ відправилися на квест, місцем проведення заходу було обрано Національний дендрологічний парк «Софіївка».

Хочемо побажати юним студентам-першокурсникам успішного навчання в університеті, наснаги, хорошого настрою та позитивних емоцій. Нехай вашi студентські роки будуть незабутніми, наповнені новими  враженнями, творчістю і креативністю.

Міні галерея


Березень
Травень