Екскурсія студентів до планетарію УДПУ

  • Дата публікації: 11.09.2018

Ось і розпочались студентські будні наших першокурсників: Посвята в першокурсники, батьківські збори, перші лекції, нові знайомства.

 

Поєднуючи навчальний та виховний процес, 6 вересня студенти 11 та 15 груп спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» і «Облік і оподаткування» НН Інституту економіки та бізнес-освіти разом із куратором Олесею Дем’янишиною, доцентом кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки, відвідали Навчально-виховний центр «Планетарій» УДПУ.

 

Олександр Підгорний, лаборант кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання, продемонстрував у прискореному темпі динаміку зміни зоряної картини під час добового обертання Землі та її руху навколо Сонця, супроводжуючи легендами про зодіакальні сузір’я. Технічне забезпечення та інструментарій планетарію дозволяє відтворювати реальну картину зоряного всесвіту у будь-який момент часу.

 

Час проведений в планетарії промайнув непомітно швидко, студенти отримали багато цікавої інформації і повернулись з екскурсії з гарними враженнями.

Попереду студентів-першокурсників чекає ще багато цікавого та пізнавального, а похід в планетарій, – це лише один із етапів ознайомлення з університетом та студентським життям.

Міні галерея


Березень
Травень