Екскурсія першокурсників до дендропарку «Софіївка»

  • Дата публікації: 06.09.2018

Вересень в житті першокурсника особливий період – це перша студентська осінь, активне пристосування до нових умов життя, включення в новий вид діяльності, пристосування до нового соціального середовища.

5 вересня студенти 16 та 17 груп спеціальностей  «Туризм» та «Готельно-ресторанної справи»  з кураторами  відвідали мальовничий куточок міста – Національний дендрологічний парк «Софіївка».

Дендрологічний парк широко відомий далеко за межами України як одне з найвидатніших творінь світового садово-паркового мистецтва кінця XVIII – першої половини XIX ст. Потрапивши до музею живої природи, студенти одразу переконалися, що вся територія парку нагадує казку. І не даремно, адже за задумом творців Софіївка є наочною ілюстрацією до поем Гомера «Іліада» та «Одіссея», де кожна композиція чи мала архітектурна форма містить певний задум, виражає ідею міфу чи якоїсь події.

Дендропарк зачарував студентів своїми прекрасними краєвидами. Це місце, де казка та реальність переплелися у щось вічне та невловиме. Всі ці чаруючі краєвиди надали натхнення кожному. Насолодившись неабиякою красою парку та романтичною атмосферою, студенти з новими силами повернулися до університету.

Міні галерея


Березень
Травень