Наповни своє літо яскравими барвами разом з УДПУ!

  • Дата публікації: 02.07.2018

 

З яким нетерпінням учні шкіл чекають канікул, особливо літніх. Літо – це можливість здійснити свої мрії і бажання, це цікаві подорожі і зустрічі, ігри і розваги, а ще, літо – це оздоровлення, загартування і відпочинок. Стільки дитячих мрій здійснюється саме влітку.

27 червня на базі Уманської станції юних техніків, студенти Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти другий рік поспіль організовують для учнів загальноосвітніх навчальних закладів та для груп пришкільних таборів свято Дитячої радості.

Не секрет, що дітлахи великі мрійники, а їх світ повний таємниць та пригод, тому поринути в таку бажану атмосферу свята, повеселитися та потанцювати допомогли життєрадісні кумедні і дотепні клоуни (Мельник Анастасія, студентка 1 курсу та Діденко Марія, студентка 2 курсу), які приготували для діток завзяту програму, вікторину з безліччю забавних завдань і примовок.

Весь час в залі тривала атмосфера тепла та радості.

«Родзинкою» свята був аквагрим від майстрині Єременко Аліні (студентки 3 курсу), яка за лічені хвилини перетворювала дітлахів в принцесу, фею, метелика, котика, людину-павука чи іншого казкового героя.

Під час дійства перевтілення в очах кожної дитини було приємне здивування, а на обличчі – посмішка!

Ми віримо, що їх чекає щасливе майбутнє.

Міні галерея


Лютий
Квітень