Здорова молодь – здоров’я нації!

  • Дата публікації: 05.05.2018

«Здоров’я нації – здоров’я держави» – такий девіз мав захід, який був проведений 2 травня 2018 року викладачами кафедри економіки та соціально-поведінкових наук НН Інституту економіки та бізнес-освіти спільно для студентів І курсу з нагоди Всесвітнього дня здоров’я.

Тамара Миронюк, лікар вищої категорії дерматовенеролог КП Уманської міської поліклініки шкіряно-венерологічного відділення виступила з  доповіддю «Репродуктивне здоров’я нації» та розповіла, що вона як спеціаліст, надає допомогу при захворюваннях шкіри та венеричних хворобах, здійснює обов’язкове лікування і облік хворих, а також виявляє джерела зараження тощо. Учасники зібрання зупинилися на актуальних аспектах та інформаційному забезпеченні  щодо проведення профілактичних оглядів та санітарно-просвітницькій роботі серед населення. Відбулась дискусія між аудиторією та лікарем  на рахунок практичних порад пов’язаних із необхідністю збереження здоров’я. На питання доцентів Олени Гарник, Галини Чирви та студентів Анастасії Зелінської, Ярослава Батрака, Дениса Малого та інших були дані ґрунтовні та вичерпні відповіді.

На завершення Тамара Миколаївна відзначила, що профілактика та увага до нашого власного здоров’я – є основною  нашої повсякденної поведінки.

 

Міні галерея


Березень
Травень