Випуск магістрів 2018

  • Дата публікації: 04.05.2018

В Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти відбулися урочистості з нагоди випуску магістрів 2018 року!

Випускників привітала заступник директора з навчально-методичної роботи Наталія Пачева: «Випуск наших студентів – це свято всього колективу та гарний привід висловити щирі слова вдячності професорсько-викладацькому складу й працівникам інституту за творчу, плідну та результативну роботу з підготовки висококваліфікованих фахівців! Шановні випускники, пам’ятайте своїх викладачів, які провели Вас тернистим шляхом до успіху та визнання. Будьте завжди вдячні своїм батькам, адже Ваші здобутки стали можливими завдяки їхній безмежній любові та титанічній праці!».

До привітань приєдналися завідувачі кафедр інституту. Завідувач кафедри фінансів обліку та економічної безпеки Максим Слатвінський наголосив: «Сьогодні Ви робите крок у доросле життя й маєте реалізувати, здобуті в стінах університету, навички та вміння. Щиро бажаю, щоб у житті Вам давалося все легко!».

Бажаємо всім здоров’я, щастя, наснаги, нових творчих звершень, мудрих рішень, впевненості у своїх силах та рішучості до дій, кар’єрного зростання та високих професійних досягнень!

      

 

Міні галерея


Березень
Травень