Свято краси – «Міс інституту – 2018»

  • Дата публікації: 17.05.2018

Жіноча врода здатна розтопити кригу в серцях людей, зробити їх більш добрими і чуйними, допомогти забути проблеми і перенестися у світ, який буде дарувати лише усмішку й любов.

Претенденти на звання «Міс інституту – 2018» Владислава Кравченко, Анастасія Лимаренко, Марія Діденко, Юлія Кучеренко, Анастасія Чумак, Олена Косуліна, Карина Гуртовенко вміло запалювали усмішку глядачів та дарували гарний настрій, створювали справжню святкову атмосферу. Всі учасниці конкурсу вражали своєю вишуканістю та граціозністю, за що отримували від журі найвищі бали, а від глядачів – бурхливі оплески.

Після довгих роздумів та напруженого підрахунку балів, журі винесло свій справедливий вердикт – переможницею стала студентка ІІ курсу Марія Діденко. Звання Віце-міс інституту отримала студентка І курсу Анастасія Чумак.

– «Я відчуваю ейфорію, величезну радість, тому що дуже багато праці покладено недаремно. Перемога була абсолютно неочікуваною. Суперницею вважала кожну учасницю, але перш за все – саму себе», – розповідає щойно нагороджена Міс Інституту – 2018.

Дівчата отримали цінні подарунки від спонсорів вечора: мережі закладів «BLACK», ресторанного комплексу «Красний Став», стоматологічного кабінету «Royal Dent Uman», шоу руму «Good STYLE», спортивного клубу «Марі-Марі», шоу руму «Lavanda Lingerie», професійного фотографа Черкасової Ліни, візажиста Кучерук Жанни, Гураєвської Іванни.

Учасниці конкурсу висловили подяку натхненниці й організатору дійства – голові студентського правління Марії Король, а також всьому активу інституту за підтримку, постановку номерів і незабутній досвід.

На завершення чарівних учасниць конкурсу привітала адміністрація інституту та вручила дівчатам солодкі подарунки. Традиційне весняне свято краси відбулось. В черговий раз ми переконалися, що у Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти навчаються гарні та розумні дівчата.

Свято вдалося! Кожен присутній отримав від нього користь та задоволення: учасниці змогли яскраво заявити про себе, а глядачі ще раз переконалися, які обдаровані студентки навчаються в нашому інституті.

 

Дякуємо всім студентам,

які брали участь у проведенні і організації конкурсу краси!

 

Міні галерея


Березень
Травень