Про участь у міжнародному симпозіумі «Оцінка внутрішньої освіти: виклики та перспективи»

  • Дата публікації: 10.05.2018

2-4 травня 2018 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасний стан та перспективи розвитку туризму» на базі Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ та Сучавського університету ім. Штефана чел Маре (м. Сучава, Румунія), у роботі якої прийняла участь завідувач кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи НН Інституту економіки та бізнес-освіти, доцент Інна Поворознюк.

На конференції були розглянуті актуальні питання розвитку туризму в Україні та світі. Було визначено, що туризм залишається складним міжгалузевим комплексом, що потребує системного підходу до регулювання соціально-економічних взаємовідносин галузей національної економіки як на державному, регіональному, так і на транскордонному рівні.

Інна Поворознюк прийняла участь у роботі секційного засідання «Туризм як чинник євроінтеграції України: економічні, політичні, гуманістичні та соціально-культурні аспекти» та виступила з науковою доповіддю на тему«Віртуальний туризм як один із видів інноваційного розвитку економіки України».

Також Інна Поворознюк прийняла участь у міжнародному симпозіумі «Оцінка внутрішньої освіти: виклики та перспективи» спільно з Університетом Касабланки (Марокко), який проходив в Сучавському університеті ім. Штефана чел Маре (м. Сучава, Румунія).

По закінченню роботи міжнародної конференції та симпозіуму отримала сертифікат міжнародного стажування.

Міні галерея


Березень
Травень