Покладання квітів до Дня Перемоги

  • Дата публікації: 10.05.2018

9 травня 2018 року відзначається 73-я річниця перемоги у Другій світовій війні 1939 – 1945 років. Цього дня у всіх куточках нашої країни вшановується пам’ять тих, хто самовіддано захищав рідну землю від нацизму, а також віддав своє життя за державний суверенітет на сході України, щоб ми мали вільне та мирне майбутнє.

У нашому місті вшанування пам’яті героїв війни відбулося проведенням загальноміського мітингу-реквієму біля Обеліску Слави, до якого активно долучились представники професорсько-викладацького складу Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти. Під час пам’ятної церемонії ветерани відчули, що їхній подвиг вічно житиме в серцях наших поколінь, що ми безмежно вдячні за можливість вільно жити завдяки їхньому величному подвигу. Присутні на мітингу також вшанували хвилиною мовчання тих, чиє життя забрала жорстока війна, після чого відбулось покладання квітів до підніжжя Обеліску Слави.

Низький Вам уклін та слова вдячності й шани, ветерани Другої світової війни! Вічна слава та пам’ять тим, хто у ній загинув!

Міні галерея


Березень
Травень