Молодь і сучасний бізнес: від ідеї до власної справи

  • Дата публікації: 07.05.2018

7 травня 2018 року на базі НН інституту економіки та бізнес-освіти відбувся семінар-тренінг «Молодь і сучасний бізнес: від ідеї до власної справи».

Захід організовано за ініціативи кафедри економіки та соціально-поведінкових наук та керівника компанії «Фрост Клімат» Романа Гурочкіна, який поділився знаннями, досвідом та ідеями розвитку власної справи з урахуванням сучасних особливостей розвитку сучасного бізнесу.

Під час тренінгу учасники мали змогу дізнатися про: сучасні можливості самореалізації, які відкриваються перед студентами вже сьогодні; особливості розвитку франчайзингу та вендингу; інвестиції в стартапи та стабільні проекти тощо.

Студенти брали активну участь у обговоренні. Приємно було чути від них інформацію, яка показала достатньо високий рівень володіння категоріально-понятійним апаратом та розуміння проблем, що обговорювалися.

Анастасія Мельник та Юрій Маціборчук долучилися до обговорення ролі соціальних мереж, таких як Facebook, Twitter, Instagram та виявлення переваг їх використання над інтернет-магазинами й електронними біржами для реалізації окремих груп товарів (послуг) на сучасному ринку.

Діана Іванченко та Вікторія Антонюк, окреслили сучасні особливості працевлаштування та оплати праці в Україні. У результаті дійшли висновку, що їм, як майбутнім менеджерам, необхідно створювати власний бізнес і успішно розвивати його. З такою думкою погодилася значна частина учасників семінару.

У підсумковій частині семінару-тренінгу, учасники висловили власні думки і ділилися враженнями. Організатори заходу побажали успіхів студентам у їх навчальній діяльності та запропонували розпочати роботу з пошуку бізнес-ідей, які в майбутньому можуть перетворитися в успішні бізнес-плани та проекти.

Міні галерея


Березень
Травень