«Здоровий спосіб життя – запорука життєвого успіху»

  • Дата публікації: 10.04.2018

В сучасних умовах зниження духовного потенціалу та здоров’я молоді, особливо підлітків, стає відчутною необхідність формування їхніх духовних потреб, здорових звичок, фізичного загартування, та в цілому – здорового способу життя, як одного з пріоритетних напрямів діяльності сучасної освіти України.

З нагоди відзначення Всесвітнього дня здоров’я кафедра маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти та фітнес-клуб «Олімп» провели спільну акцію «Рух заради здоров’я». Мета заходу – формування свідомого ставлення до свого здоров’я.

«….Питання здорового способу життя ніколи не втратить своєї актуальності. Здоров’я (фізичне, емоційне, психологічне) усього суспільства залежить від індивідуального ставлення кожного з нас до власного здоров’я. Залучення студентської молоді до здорового способу життя є важливим додатком у формуванні здорової нації та вчить дітей цінувати життя», – зазначила директор інституту, д. е. н., професор Ольга Чирва.

Інструктор фітнес-клубу «Олімп» Альона провела майстер-клас із нового напряму «TRX-петлі» для дівчат-першокурсниць, а інструктор тренажерного залу Артем тренінг «CrossFit». В свою чергу, адміністрація та колектив фітнес-клубу «Олімп» завжди всіляко сприяє та підтримує проведення заходів з популяризації здорового способу життя».

Майстер-класи пройшли в атмосфері молодості та здоров’я, добра і дружби, а студенти отримали позитивні емоції та неабиякий заряд енергії.

 

Дякуємо колективу фітнес-клубу «Олімп» за корисну інформацію та цікаво проведений час!

       

Міні галерея


Березень
Травень