Я зичу Вам доброго дня!

  • Дата публікації: 16.04.2018

Я зичу Вам доброго дня!

В Україні з давніх-давен  привітання є ознакою вихованості та шляхетності. У селах була добра традиція вітатися з усіма, кого зустрінеш на своєму шляху. Однак, наші сучасники вже не приділяють належної уваги цій важливій складовій етикету. Часто при зустрічі ми забуваємо сказати ввічливі слова. Хоч кожному відомо, що добре слово потрібне людині за влучним висловом О. Довженка «як хліб і сіль, як жива вода».

Днями студенти Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти УДПУ 41 б/н, 41, 11, 15, 25, 25 а/н груп разом із своїми кураторами Оксаною Вінницькою, Тетяною Корнієнко, Сергієм Стойкою, Людмилою Чвертко провели незвичну акцію  «Я зичу Вам доброго дня». Вийшовши на вулиці міста, студенти вирішили підняти настрій жителів Умані, роздаючи привітальні листівки з побажанням «приємного, успішного і доброго дня». Заклопотані й похмурі обличчя втомлених робочими буднями перехожих спочатку виражали здивування, а потім розквітали яскравими посмішками, що ще довго залишалися на устах.

Студенти довели, що привітання та побажання «доброго дня», позбавлені всякої двозначності, дійсно здатні підбадьорити і підтримати, сприяти гарному настрою. Дружні привітання вносять спокій у буденну суєту, наповнену нескінченними турботами і тривогами. Акція «Я зичу Вам доброго дня» стала своєрідним способом психологічної підтримки й нагадала: нам щодня потрібні дружелюбність та відкритість.

  

Міні галерея


Березень
Травень