Відбувся тренінг для викладачів «Тайм-менеджмент: ключ до успіху» ННІ економіки та бізнес-освіти

  • Дата публікації: 01.04.2018

29 березня 2018 р. в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти за ініціативи кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом було проведено тренінг для викладачів «Тайм-менеджмент: ключ до успіху».

Проведення тренінгів з тайм-менеджменту нині є досить популярним серед успішних вітчизняних та світових компаній, адже тайм-менеджмент дозволяє значно активізувати продуктивність в процесі вирішення стратегічних та поточних задач.

Теоретичні основи тайм-менеджменту висвітлила Леся Стрембіцька, відмітивши сучасні концепції тайм-менеджменту та його значення для ефективного управління часом з метою досягнення професійних та особистісних успіхів в умовах зростання багатозадачності.

Практична частина тренінгу передбачала діагностику викладачами власних індивідуальних компетентностей в управлінні часом, для чого Наталія Побережець підготувала тестування: «На скільки Ви організована особистість», «Визначення навичок з управління часом», що виявило особливий інтерес серед учасників тренінгу. Також викладачам було запропоновано визначити ступінь задоволеності основними аспектами життя методом «Колесо життєвого балансу», що в подальшому сприятиме більш усвідомленому вибору пріоритетів в досягненні життєвих цілей.

Інна Король надала цікаві практичні поради, що  сприятимуть  досягненню високої ефективності у плануванні часу для реалізації поставлених цілей і завдань з отриманням при цьому максимального задоволення від роботи. Також доповідач привернула увагу присутніх, висвітлюючи таке негативне явище як «прокрастинація», що означає схильність до постійного відкладання намічених справ і завдань і визнається однією з найбільших перешкод на шляху досягнення високих стандартів тайм-менеджменту.

Сподіваємось, що проведений тренінг допоможе його учасникам в майбутньому застосовувати набуті знання та навички з тайм-менеджменту в організації та плануванні робочого часу як ключового фактору професійного успіху.

 

Міні галерея


Березень
Травень