В ННІ економіки та бізнес-освіти відбувся науково-практичний семінар «Сучасні реалії та проблемні аспекти розвитку місцевих фінансів»

  • Дата публікації: 27.04.2018

У межах заходів Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини до Дня науки, 25 квітня 2018 року за ініціативи кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки було проведено науково-практичний семінар «Сучасні реалії та проблемні аспекти розвитку місцевих фінансів».

Захід розпочався з вітального слова завідувача кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки, кандидата економічних наук, доцента Максима Слатвінського, який представив учасників та наголосив на актуальності тематичних напрямів науково-практичного семінару.

На науковому зібранні з доповідями виступили: Оксана Супрунець, голова Уманської районної ради; Микола Івасюк, начальник фінансового управління Уманської районної державної адміністрації; Наталія Ожогіна, фахівець фіскальної служби Уманської ОДПІ ГУ ДФС у Черкаській області; Микола Білошкурський, доцент кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки, канд. екон. наук, доцент; Наталія Станіславчук, викладач кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки.

Фахівці зосередили увагу присутніх на актуальних аспектах формування та ефективності виконання місцевих бюджетів, сучасного стану та перспектив бюджетної децентралізації на місцевому рівні, механізму управління місцевими бюджетами України в умовах децентралізації, партиципаторного бюджету як інноваційного інструменту участі громадян в управлінні справами територіальних громад тощо.

Під час організованого заходу учасники отримали та обговорили інформацію щодо особливостей управління місцевими фінансами у процесі реформи децентралізації, сучасних проблем бюджетного менеджменту на місцевому рівні, адаптації територіальних громад до нових умов, а також багато практичних порад.

 

Міні галерея


Березень
Травень