Студенти відвідали весняну виставку «Мистецтво жінки»

  • Дата публікації: 16.04.2018

В НН Інституті економіки та бізнес-освіти приділяють увагу всебічному розвитку особистості, підвищенню рівня культурного життя, інтелекту та пробудженню інтересу до мистецтва. Студентська молодь відвідала весняну виставку «Мистецтво жінки» в приміщенні ДІАЗ «Стара Умань».

Виставка поєднала роботи шести знаних уманських майстринь живопису (Юлія Тодоренко), вишивки (Галина Липчик і Оксана Руда), рукоділля (Софія Кримовська та Лариса Мірошник) і навіть флористики (Людмила Перфільєва).

Студенти були захоплені душевністю та простотою робіт майстринь. Експонати – надзвичайно жіночні і ніжні, сповнені теплим весняним настроєм і одвічною темою любові.

«Я вражена світобаченням та творчою уявою майстринь, адже в кожній роботі передається щось життєдайне, світле, своє. Після відвідання виставки здається, що ви надихалися чистого, теплого, весняного повітря. Сподіваюсь, уманські майстрині надалі будуть радувати новими мистецькими творами», – поділилась враженнями Таня Баланюк, студентка 21 групи спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

Зарядившись позитивними, весняними емоціями, студенти повернулись до звичайного життя.

 

 

 

Міні галерея


Лютий
Квітень