Соціально-екологічна акція до дня довкілля

  • Дата публікації: 23.04.2018

Напередодні Дня довкілля за ініціативи студентства ННІ економіки та бізнес-освіти проведено соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій. Студенти проявили дбайливе ставлення до навколишнього середовища, необхідність збереження живої природи та екологічної рівноваги.

Студентська молодь спільно з директором ННІ економіки та бізнес-освіти Ольгою Чирвою, викладачами кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Людмилою Чвертко, Сергієм Стойкою, Оксаною Вінницькою та Тетяною Корнієнко долучилась до прибирання території агробіостанції Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Ольга Чирва, директор інституту, зауважила, що студенти подають гарний приклад і цим привертають увагу громадян до проблем довкілля, благоустрою міст і прилеглих до них територій та необхідності відповідального ставлення до навколишнього середовища.

«Хороший привід зібратись разом, щоб забезпечити більш чисте, зелене і яскраве оточення для себе та прийдешніх поколінь», – поділилась своїми думками староста 11 групи спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Яна Чолинець.

 

Міні галерея


Лютий
Квітень