Разом легше зробити світ добрішим!

  • Дата публікації: 27.04.2018

Безкорислива допомога своєму ближньому в усі часи являла собою основу доброти й людяності. Студентським активом за підтримки дирекції Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти в Ладижинській спецшколі-інтернаті було проведено благодійну акцію «Подаруй дитині радість».

Зустріч з вихованцями школи-інтернату проходила в дружній та емоційній атмосфері. Студенти подарували малечі розважальну програму й приємні сюрпризи. Особливо дітям сподобалися конкурси повітряних кульок з клоунами Русіком та Марічкою. Також студентки за допомогою аква-гриму вправно перевтілювали діток в мультиплікаційних героїв та казкових тварин.

«Насамперед, я сюди приїхала для себе, хоч це і звучить трохи егоїстично. По-перше, я повинна навчитися цінувати те, що маю. По-друге, я тут, аби нести добро дітям. Мені хотілось би подарувати їм трохи любові: поглядом, усмішкою, обіймами»,Аліна Єременко, студентка 3 курсу.

«Вдячна всім, хто долучився до даного заходу: і викладачам, і студентам. Ми змогли залишити гарне враження про інститут, зав’язати дружні стосунки та допомогти цим діткам соціалізуватися», – розповідає директор інституту Ольга Чирва.

«У школі було дуже весело та цікаво, адже діти відразу пішли на контакт. Вони дуже розумні, товариські та талановиті. У студентів залишилися дуже позивні враження. Сподіваюся, що зможемо організовувати такі заходи ще не раз», – зазначила заступник директора з виховної роботи Наталія Коган.

Зустріч завершилась спільною фотосесією. Діти подякували студентам та викладачам, запрошували частіше приходити до них у гості. Як важливо не забувати про такі навчальні заклади й знаходити час, аби поділитися своєю увагою з тими, хто її дійсно потребує!

 

Пам’ятайте! Цим дітям не потрібна жалість,

цим діткам потрібні Ваша увага і любов!

Міні галерея


Березень
Травень