Презентація монографії: «Формування доходів місцевих бюджетів в умовах децентралізації: тенденції та перспективи»

  • Дата публікації: 24.04.2018

 

На базі Науково-дослідної лабораторії управління фінансами відбулася презентація монографії за результатами дисертації Вінницької О.А. «Формування доходів місцевих бюджетів в умовах децентралізації: тенденції та перспективи».

Присутні на презентації долучилися до її обговорення, зокрема:  директор ННІ економіки та бізнес-освіти УДПУ імені Павла Тичини, професор, доктор економічних наук Ольга Чирва, завідувач лабораторії, завідувач кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки, кандидат економічних наук, доцент Максим Слатвінський, заступник директора ННІ економіки та бізнес-освіти з наукової роботи, кандидат економічних наук, доцент Людмила Чвертко та викладачі кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки.

Ольга Чирва відзначила, що представлене наукове видання є цілісним науковим дослідженням, з актуальної проблематики, що має теоретичне і практичне значення, яке полягає  в обґрунтуванні стратегічних напрямів удосконалення процесу формування доходів місцевих бюджетів у сучасних умовах бюджетної децентралізації.

Людмила Чвертко зауважила, що презентація проходить в межах заходів приурочених до Днів науки-2018 в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини. Представлені в монографії наукові здобутки є черговим щаблем до посилення наукового потенціалу науково-педагогічних працівників  інституту.

Монографія спрямована на вирішення актуальних наукових та практичних завдань, розробку теоретико-методичних та практичних засад формування доходів місцевих бюджетів в умовах децентралізації, – зазначив Максим Слатвінський. – Вона робить вагомий внесок в поширення наукових досягнень науково-педагогічних працівників кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки.

Міні галерея


Березень
Травень