Економіка України в умовах євроінтеграції: виклики та перспективи розвитку

  • Дата публікації: 23.04.2018

Традиційно зібрання вчених-економістів у стінах Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини проводиться за ініціативи Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти в особі директора Ольги Чирви, доктора економічних наук, професора. Не став виключенням і день 19 квітня 2018 року, коли в конференц-залі університету об 11:00 год. зібралися учасники І Всеукраїнської науково-практичної конференції «Економіка України в умовах євроінтеграції: виклики та перспективи розвитку».

Співорганізаторами наукового заходу були Національна академія статистики, обліку та аудиту та Центральноукраїнський національний технічний університет. Примітно, що в роботі конференції взяли участь понад 120 науковців з близько 30 провідних навчальних і науково-дослідних установ.

Робота науково-практичної конференції проходила у формі пленарного та секційних засідань. Пленарне засідання відкрила голова організаційного комітету Ольга Чирва, доктор економічних наук, професор, яка передала присутнім вітання від ректора Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Крім того, Ольга Григорівна повідомила, що І Всеукраїнська науково-практична конференція «Економіка України в умовах євроінтеграції: виклики та перспективи розвитку» проводиться в рамках заходів до Дня науки, а також висловила сподівання, що вона стане ефективним майданчиком для обговорення важливих економічних проблем нашої держави.

На пленарному засіданні конференції виступила Наталія Вдовиченко, начальник відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради з доповіддю «Європейська інтеграція України: роль молоді», а також представники професорсько-викладацького складу НН інституту економіки та бізнес-освіти, доценти, кандидати економічних наук Людмила Чвертко, Максим Слатвінський, Інна Поворознюк, Вячеслав Мельник та викладач Тетяна Ящук.

Слід зазначити, що всі представлені доповіді підготовлені за ґрунтовними науковими дослідженнями з мультимедійним супроводом, що викликало конструктивну дискусію, в ході якої присутні мали змогу ознайомитися з можливими шляхами вирішення важливих проблем сучасного економічного розвитку України.

По завершенню пленарного засідання учасники конференції продовжили свою роботу в секціях.

Перша Всеукраїнська науково-практична конференції «Економіка України в умовах євроінтеграції: виклики та перспективи розвитку», що відбулася у стінах Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на базі НН інституту економіки та бізнес-освіти, забезпечила висвітлення наукових здобутків у сфері соціально-економічного розвитку держави, сприяла обміну результатами наукових досліджень та науковій дискусії щодо шляхів вирішення актуальних проблем забезпечення економічного зростання.

           

Міні галерея


Лютий
Квітень