WIZZ AIR оголошує проведення другого молодіжного конкурсу WIZZ Youth Challenge

  • Дата публікації: 22.03.2018

Перший приз: необмежені подорожі в мережі WIZZ протягом одного року.

Wizz Air, найбільший лоукост-авіаперевізник Центральної і Східної Європи і одна з найбільш швидкозростаючих авіакомпаній Європи, оголосила про проведення другого міжнародного конкурсу WIZZ Youth Challenge, який дає можливість студентам з університетів і коледжів продемонструвати свій потенціал, а також інноваційні та креативні ідеї для вирішення бізнес-завдань компанії.

Учасники WIZZ Youth Challenge отримають професійний досвід, дізнаються більше про роботу однієї з найбільш швидкозростаючих авіакомпаній Європи і, в разі виходу в фінал, представлять свою ідею керівництву з команди WIZZ на спеціальному заході в Будапешті. Переможці отримають можливість протягом одного року подорожувати без обмежень в мережі WIZZ, яка в даний час пропонує більш 600 маршрутів, що з’єднують 145 пунктів призначення в 44 країнах.

Команди, що зайняли 2-е і 3-е місця, отримають від авіакомпанії безкоштовні квитки в обидві сторони, якими можна скористатися як для того, щоб відправитися в подорож своєї мрії, так і для продовження навчання закордоном.

Студенти бакалаврату або магістратури університетів і коледжів, можуть реєструватися для участі в конкурсі до 25 березня 2018 року на сайті www.wizzyouthchallenge.com. Всі зареєстровані команди отримають завдання, докладну інструкцію і додаткові матеріали 26 березня 2018 року для підготовки свого проекту до 16 квітня 2018 року.

Команди з кращими бізнес-рішеннями будуть запрошені для участі в фіналі в Будапешті. Більше інформації про конкурс WIZZ Youth Challenge можна знайти за посиланням www.wizzyouthchallenge.com.

Бажаючим прийняти участь у конкурсі звернутись до Кирилюк І. М.

 

Березень
Травень