Тренінг «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тебе»

  • Дата публікації: 27.03.2018

У рамках освітнього проекту «Школа юного маркетолога»  19 та 21 березня 2018 року на базі НН Інституту економіки та бізнес-освіти відбувся тренінг «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий інтернет починається з тебе». Наталія Коган, куратор заходу,  викладач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом,  наголосила , що потрібно залучити до дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів.

Складно уявити наше життя без глобальної павутини Інтернет, що асоціюється у сучасного підлітка, в першу чергу, точно із соціальними мережами. Основним завданням заходу було розкриття можливості сучасних інформаційних технологій та способи безпечної поведінки дитини у віртуальному просторі, що убезпечать від негативного впливу на її психічне і фізичне здоров’я.

Старшокласникам були запропоновані вправи, які показали, що спілкування в мережі не завжди є корисним та безпечним. Усі погодилися, що життя без мережі неможливе. Але спілкуватися краще більше не онлайн, а в реальному житті.

Міні галерея


Березень
Травень