Правильний вибір професії – ключ до щасливого життя!

  • Дата публікації: 06.03.2018

2 березня 2018 року Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти гостинно зустрічав абітурієнтів з різних куточків України на Дні відкритих дверей. В цей день були запрошені випускники шкіл м. Умані й сусідніх районів, їхні батьки та класні керівники учнів випускних класів.

На початку заходу майбутнім абітурієнтам був продемонстрований документальний фільм про особливості наукової, навчальної та виховної діяльності інституту. Під час його перегляду молоді люди переконалися, що в сьогоднішніх умовах навчальний заклад виступає справжнім освітньо-науковим центром з розгалуженою структурою та гнучкою системою організації навчального процесу, де впроваджуються традиції європейських підходів до здобуття знань, реалізовується принцип ступеневості освіти, панує академічний дух та наука.

Викладачі кафедр поінформували старшокласників та їхніх батьків про загальні питання щодо вступу до Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти, надали інформацію про університет і про ті великі можливості, які отримує кожен його студент для навчання, саморозвитку й дозвілля.

Студенти інституту Святослав Колісник та Анна Чумутрук поділились з учнями своїми враженнями від навчання та розповіли про можливості отримання високоякісних знань. Адже головною метою навчального закладу є підготовка різносторонньо розвинутих особистостей. Завдяки різноплановій діяльності університету активні студенти мають можливість здобувати тут не лише знання, а й лідерські якості, розвивати власні таланти та отримувати практичні навички.

Зустріч з майбутніми абітурієнтами, що проведена в рамках Дня відкритих дверей, була цікавою і корисною. Вступники отримали багато вражень, позитивних емоцій та мотивацію до успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання, що в подальшому дасть можливість долучитися до родини Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти УДПУ!!!

 

Мрієш стати студентом нашої дружньої та великої родини?

Бажаєш отримати освіту, яка допоможе тобі стати справжнім фахівцем?

Хочеш, щоб твоє студентське життя було яскравим та незабутнім?

 

Обирай Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти УДПУ,

саме тут навчаються кращі з кращих!!!

Міні галерея


Березень
Травень