Перемога у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт!

  • Дата публікації: 23.03.2018

22-23  березня 2018 року на базі Житомирського державного технологічного університету проходив ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво» серед студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації. До участі в конкурсі було надіслано 108 наукових робіт із усіх ВНЗ України, з яких  у II етапі було представлено 32 студентські наукові роботи.

Міжвузівський конкурс з напряму «Підприємництво» було започатковано ЖДТУ у 2015/2016 н.р. відповідно до нового Переліку спеціальностей та з метою розвитку підприємницького та наукового потенціалу молоді України, а вже у 2016/2017 н.р. на базі кафедри економіки та підприємництва ЖДТУ відбувся Перший Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт.

Наукова робота студентки інституту пройшла первинний відбір та була рекомендована до захисту поданих робіт перед комісією конкурсу,  яка складалася з провідних науковців вищих навчальних закладів України.

Так, Вероніка Ніженська (науковий керівник д.е.н., професор Ольга Чирва) нагороджена дипломом ІІ ступеня.

В черговий раз ми довели, що наші студенти найкращі! Адже у нелегкій  боротьбі перемога дісталася саме представникам НН Інституту економіки та бізнес-освіти. Приємно, що комісія відзначила високий рівень знань студентки університету та здатність їх застосовувати.

Вітаємо учасницю та її керівника з перемогою!

Міні галерея


Березень
Травень