Наші тренінги ‒ це не просто навчання, це нові можливості комунікації для бізнесу

  • Дата публікації: 12.01.2018

В рамках освітнього проекту Школа юного маркетолога, який був започаткований за ініціативи директора інституту Ольги Чирви та кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом було проведено тренінг: «Вирішення конфліктної ситуації».

Менеджери більшу частину свого часу витрачають на спілкування та роботу з людьми. З цієї причини управлінська діяльність дуже схильна до виникнення конфліктних ситуацій, тому керівникові потрібно навчитися уникати зайвих конфліктів і ефективно управляти ними, якщо такі виникли.

Саме тренінг, який провела Наталія Побережець, викладач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом, допоміг зрозуміти старшокласникам, що конфлікти є невід’ємною складовою людського життя та відіграють значну роль як у розвитку окремої особистості, так і у розвитку суспільств.

Тренінг розпочався із вправи «Клубок», яка допомогла учасникам познайомитись один з одним та створити дружню атмосферу. Кожен мав можливість перекинути клубок ниток незнайомому (або добре знайомому) учаснику, не випускаючи з рук свій кінець нитки. Той, хто упіймав клубок, розповідав щось про себе та про своє хоббі. Потім «павутинка», що утворилася, розплутували у зворотному порядку, намагаючись згадати, що розповідав попередній учасник. Таким чином вправа показала учасникам як важливо прислухатись один до одного, а також допомогла активізувати процес формування психологічної готовності учнів до професійного самовизначення, формування відповідального ставлення до вибору професії.

На завершення тренінгу всі учасники школи отримали вітальні листівки, подарунки від НН Інституту економіки та бізнес-освіти та з нетерпінням чекають нових зустрічей.

Запрошуємо Вас до Школи  юного маркетолога, адже правильний вибір професії – це ключ до щасливого життя!

 

 

Міні галерея


Березень
Травень