Освіта, професійні навички, саморозвиток – результат успішної кар’єри

  • Дата публікації: 26.12.2017

Cтуденти НН Інституту економіки та бізнес-освіти Богдан Кобзін, Дарія Степаненко спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», Тетяна Брагінець, Валерій Пасанецький спеціальності «Менеджмент», Марія Король спеціальності «Облік і оподаткування» спільно з викладачем кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Наталією Станіславчук взяли участь у Національній конференції “CareerTalks: навички для успіху”.

Захід об’єднав бізнес-лідерів, топ-менеджерів та 150 активних молодих людей із різних регіонів України.

З привітальним словом до всіх присутніх звернувся Міністр молоді та спорту Ігор Жданов. За словами Міністра, для ефективної самореалізації необхідно бути підготовленими для вступу до ринку праці. Важливими навичками для успіху є відповідальність, професіоналізм, здатність до постійного навчання та прогрессу тощо.

В рамках заходу лідери провідних українських компаній, урядових та неприбуткових організацій розказали про власні історії успіху та познайомили учасників з найбільш актуальними ідеями, трендами та порадами щодо розвитку навичок для успішної кар’єри.

Організаторами Національної конференції “CareerTalks: навички для успіху” виступили Центр “Розвиток КСВ” і Міністерство молоді та спорту України за фінансової підтримки Фонду народонаселення ООН в Україні.

Міні галерея


Березень
Травень