Майстер-клас із приготування суші

  • Дата публікації: 18.12.2017

Сьогодні суші стали настільки популярними, що дивно зустріти людину, яка ще не куштувала їх. Тож студенти спеціальності «Готельно-ресторанна страва» НН Інституту економіки та бізнес-освіти, йдучи у ногу з часом, вивчали тонкощі традиційної японської кухні.

Олександр Куленков, сушист ресторану «Жовте море» в Києві та студент нашого інституту, провів майстер-клас з приготування суші. Сушіст продемонстрував різні види суші. Цікавим стало виготовлення ролів «Філадельфія» та «Каліфорнія з крабовим міксом». Японська їжа досить проста, і кулінар прагне, щоб зовнішній вигляд та смак страви якомога довше зберігали вихідні властивості продукту. Студенти мали можливість познайомитися із набором інгредієнтів для ролів та власноруч приготувати цей незвичайний делікатес.

По закінченню майстер-класу всі присутні із задоволенням насолоджувалися незвичайним смаком японської страви.

Проведення таких заходів дає можливість поглиблювати та вдосконалювати  знання з мистецтва кулінарії різних країн світу.

 

 

Міні галерея


Лютий
Квітень