Гостинна зустріч майбутніх абітурієнтів

  • Дата публікації: 01.12.2017

24 листопада  2017 року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбувся День відкритих дверей. Загалом УДПУ гостинно відкрив двері більше тисячі абітурієнтам із різних областей України: Черкаської, Вінницької, Кіровоградської, Київської, Одеської, Миколаївської, Житомирської, Закарпатської.

День відкритих дверей в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти — це справжнє свято, адже ми завжди раді знайомству з майбутньою студентською молоддю України. Відчиняючи двері в цей день, ми запрошуємо вас зазирнути вперед, побачити реальне студентське життя і уявити себе частиною великої університетської родини!

День відкритих дверей розпочався з реєстрації учасників за напрямами їх майбутніх спеціальностей. У холі університету гостей зустрічав студентський актив, який допомагав усім гостям зорієнтуватися в університеті.

Захід розпочався традиційною презентацією НН Інституту економіки та бізнес-освіти, показом відеофільмів про університет та інститут.  З вітальним словом до гостей звернулась директор інституту Ольга Чирва. Заступник  директора інституту з профорієнтаційної роботи Ольга Бовкун розповіла майбутнім абітурієнтам про основні зміни у вступній кампанії 2018 року.

Також під час зустрічі присутні дізналися про особливості навчання в НН Інституті економіки та бізнес-освіти, можливості майбутнього працевлаштування, програми міжнародного стажування,  спектр освітніх програм, за якими здійснюється підготовка фахівців в інституті та про найбільш яскраві події студентського життя.

Крім того, саме 24 листопада 2017 року в актовій залі нового корпусу, проходила презентація першокурсників, на яку були запрошені майбутні абітурієнти, щоб пізнати життя студента зсередини та відчути всю атмосферу нашого дружнього студентського колективу.

На такій прекрасній ноті відбулось завершення заходу, майбутні абітурієнти отримавши масу позитивних емоцій, повернулись до своїх шкіл, зрозумівши, що на них тут чекає не тільки прекрасне студентське життя, якісна освіта, а й можливість побудувати гарну кар’єру  і стати справжнім  майстром своєї справи!

Міні галерея


Березень
Травень