Благодійний ярмарок «Подаруй дитині радість!»

  • Дата публікації: 19.12.2017

13 грудня 2017 року у вестибюлі головного корпусу університету студенти провели Благодійний ярмарок, який вже став доброю традицією.  Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти завжди славився своєї креативністю. Саме тому наші студенти не могли залишити без уваги свято на Андрія.

Представники інституту частували усіх присутніх смачними домашніми солодощами —  варениками, млинцями, кексами, чізкейками, а також тістечками із цікавими і несподіваними передбаченнями.

«У нас є багато різновидів  домашніх вареників, пампушків. Також є медові тістечка, імбирні пряники, яблука в карамелі, смаколики. Все це сприяє тому, аби в університеті запанувала тепла атмосфера свята», – розповіли організаторки ярмарку Марія Король та Ірини Ніколаєва.

Такий ярмарок викликав велике зацікавлення у студентів. До столиків було не пробитися, їжу буквально змітали з них. До кінця другої перерви  всі групи повністю продали свою продукцію.

Під час роботи ярмарку кожен охочий міг придбати приготовані молоддю частування для себе та своїх близьких і в такий спосіб допомогти потребуючим. Цього року ними стали вихованці Ладижинської школи-інтернат.

Міні галерея


Лютий
Квітень