Студенти ННІ економіки та бізнес-освіти взяли участь у всеукраїнському хакатоні «Hack4SDGs»  

  • Дата публікації: 26.12.2017

Цілеспрямовані, ініціативні студенти завжди прагнуть до розвитку. І цього разу студенти НН Інституту економіки та бізнес-освіти Марія Король та Валерій Пасанецький пройшли конкурсний відбір та мали змогу взяти участь у всеукраїнському хакатоні «Hack4SDGs», який проходив 16 грудня в місті Київ. Мета заходу: створення середовища для активного обговорення серед молодих професіоналів шляхів реалізації Цілей сталого розвитку через залучення приватного сектору.

У заході взяли участь 25 активних молодих людей з усієї України. Організаторами хакатону виступили Міністерство молоді та спорту, Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» за підтримки ПРООН.

З привітальним словом до учасників звернулася Марина Саприкіна ‒ керівник центру «Розвиток КСВ», яка представила проект «Hack4SDGs». Олена Маслюківська-Самберг ‒ програмний аналітик ПРООН (сектор навколишнього середовища та сталого розвитку), розповіла про суть Цілей сталого розвитку.

Учасникам було представлено менторів, які допомагали кожній команді в розробці власного проекту, темою якого було «Як залучити бізнес до виконання Цілей сталого розвитку». Студентська молодь активно працювала в командах, в кінці презентувала свої проекти та отримала заохочувальні призи від спонсорів.

 

Міні галерея


Лютий
Квітень