З користю для саморозвитку та професійного становлення!

  • Дата публікації: 27.11.2017

Студентський актив НН Інституту економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини взяв участь у проекті “Не мовчи! Speak out.

Студенти пройшли тренінг з прав людини, підвищивши рівень знань про основи гендерної рівності та запобігання гендерному насильству. Учасники тренінгу активно долучалися до дискусій, генерували різноманітні ідеї та пропозиції.

В межах заходу студентська молодь також пройшла навчання активному громадянству та проектному менеджменту. Під час практичної частини заходу учасники працювали у групах над вирішенням проблемних питань, реалізацією ідеї проекту та оформленням проектної пропозиції: партнерство, команда проекту, розподіл обов’язків; прийнятні та неприйнятні витрати, бюджет проекту, джерела фінансування, очікувані результати проекту; ризики, які можуть бути пов’язані з реалізацією проекту. Кожна група презентувала свій проект і отримала якісний аналіз від тренерів та колег.

Тренерами цікавого, пізнавального, активного проекту виступили директор Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру Олена Кудрявцева та заступник директора Володимир Панченко.

Висловлюємо вдячність за організацію та запрошення для участі у заході відділу у справах сім’ї та молоді Уманського міськвиконкому.

Міні галерея


Березень
Травень