Відбувся науково-методичний семінар  «Державна політика щодо підтримки розвитку туристичної діяльності»

  • Дата публікації: 23.11.2017

Для обговорення окремих аспектів державної політики в сфері туризму 21 листопада 2017 року за ініціативи кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи було проведено науково-методичний семінар «Державна політика щодо підтримки розвитку туристичної діяльності».

У роботі науково-методичного семінару взяли участь начальник відділу туризму Уманської міської ради Анна Ковальова, директор ДІАЗ «Стара Умань» Олександр Мельничук, викладачі та студенти спеціальності «Туризм» НН Інституту економіки та бізнес-освіти. 

Спеціалісти цієї сфери зосередили увагу присутніх на особливостях реалізації державної політики у сфері туризму, проблемах галузі та основних напрямах розвитку туризму в місті.

Марина Зашейко, учасниця міжнародного проекту «Молодий громадянин – досвідчений підприємець. Польсько-українські ідеї для сільських територій», ознайомила присутніх з організацією та маркетингом сільського туризму, пошуком зовнішніх джерел фінансування агротуристичної діяльності, правовим полем галузі, значенням громадських організацій у розвитку сільського туризму в Польщі та окреслила можливості застосування їх в регіоні.

Організований захід дав можливість учасникам отримати актуальну та корисну інформацію про особливості реалізації державної політики щодо підтримки розвитку туристичної діяльності та практичні поради.

 

Міні галерея


Лютий
Квітень