Відбувся науково-методичний семінар “Антикризове управління фінансово-економічною безпекою суб’єктів господарювання”

  • Дата публікації: 30.11.2017

Відбувся науково-методичний семінар Антикризове управління фінансово-економічною безпекою суб’єктів господарювання

В умовах постійних та складно прогнозованих змін зовнішнього середовища та внутрішніх умов здійснення господарської діяльності суб’єктів господарювання існує висока ймовірність виникнення загроз, реалізація яких може призвести до виникнення ознак кризового стану, а в подальшому і банкрутства.

Для обговорення окремих аспектів антикризового управління фінансово-економічною безпекою суб’єктів господарювання  28 листопада 2017 року за ініціативи кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки було проведено науково-методичний семінар “Антикризове управління фінансово-економічною безпекою суб’єктів господарювання.

Захід розпочався з вітального слова к.е.н., доцента кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Миколи Білошкурського, який представив учасників семінару та окреслив тенденції антикризового управління в Україні.

У роботі науково-методичного семінару взяли участь докторант кафедри фінансів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, к.е.н., доцент Тарас Сус, підприємець, засновник і керівник Видавничо-поліграфічного центру “Візаві” Дмитро Абрамець, завідувач інформаційно-комунікаційного сектору Уманської ОДПІ, доктор філософії Наталія Ожогіна,  викладачі НН Інституту економіки та бізнес-освіти і студенти спеціальностей “Фінанси, банківська справа та страхування” та “Облік і оподаткування”.

Фахівці зосередили увагу присутніх на актуальних аспектах економічної безпеки аграрного сектора економіки України, особливостях менеджменту підприємницької діяльності в умовах кризи, трансформаціях фіскальної політики в сучасних умовах, антикризовому управлінні як системі запобігання банкрутству підприємства, а також розглянуто причини і результати публічного антикризового управління.

Організований захід дав можливість учасникам отримати актуальну та корисну інформацію про особливості прийняття антикризових рішень, управління фінансовою безпекою на макрорівні, а також багато практичних порад.

 

 

 

 

 

Міні галерея


Лютий
Квітень