ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

  • Дата публікації: 29.11.2017

З метою обговорення окремих аспектів правового регулювання готельно-ресторанного бізнесу, 22 листопада 2017 року за ініціативи кафедри економіки та соціально-поведінкових наук було організовано роботу науково-методичного семінару «Правове регулювання готельно-ресторанного бізнесу».

Захід розпочався з виступу завідувача кафедри економіки та соціально-поведінкових наук, доцента Олександра Кірдана, який представив учасників семінару та відзначив основні напрями роботи.

З доповідями на семінарі виступили доцент В’ячеслав Мельник та старший викладач Євген Підлісний, які розглянули питання державного регулювання підприємницької діяльності в сфері туризму.

На особливу увагу заслуговує доповідь студентів ННІ економіки та бізнес-освіти Вовк Лесі та Нижеголенко Ольги, які розкрили питання державного забезпечення розвитку готельного господарства в Україні та сертифікації і стандартизації у сфері туристичної діяльності.

Під час роботи семінару у доповідях та під час обговорення неодноразово відзначалися актуальність і вагомість запропонованих проблемних питань.

Організований захід дав можливість учасникам отримати актуальну та корисну інформацію про правове регулювання підприємницької діяльності у туристичній галузі, сертифікації і стандартизації туристичної діяльності, а також багато практичних порад.

 

Міні галерея


Лютий
Квітень