Яскравий та наповнений подіями «Тиждень фінансиста та бухгалтера»

  • Дата публікації: 17.10.2017

Ось і завершився яскравий та наповнений подіями «Тиждень фінансиста та бухгалтера». В межах програми тижня спеціальностей з 9 жовтня по 13 жовтня 2017 року відбувся ряд заходів.

Брейн-ринг – це не лише гра…

12 жовтня 2017 року відбувся брейн-ринг «Кмітливий бухгалтер» між командами студентів ІІІ та ІV курсів спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Облік і оподаткування», організований викладачами кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Олесею Дем’янишиною і Наталією Станіславчук.

Логічне мислення бухгалтера та фінансиста – запорука професійного успіху.

Команди проявили свою кмітливість і талант у трьох конкурсах: «Презентуй свою команду», «Розминка» та «Бліц турнір». За результатами усіх конкурсів перемогу здобула команда студентів ІІІ курсу.

По завершенню учасники були нагороджені сертифікатами. Всі отримали позитивні емоції та гарний настрій.

Академія молодіжного лідера

На запрошення відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради, в межах проекту «Академія молодіжного лідера», студенти І курсу спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Облік і оподаткування» спільно з куратором Оксаною Вінницькою відвідали Уманський міський центр зайнятості.

Першокурсники ознайомились з роботою Державної служби зайнятості. Молоде покоління цікавили наявність вакансій та можливість отримувати гідну заробітню плату; послуги, які надає центр зайнятості; відкриття власної справи та підримка держави; актуальні професії  сьогодення. Спеціаліст центру зайнятості відповів на поставленні питання та рекомендував молоді завжди підвищувати свій рівень знань та розвиватись всебічно, адже ринок праці щодня змінює свої потреби.

Міні галерея


Лютий
Квітень