Вітаємо у дружній родині маркетологів!

  • Дата публікації: 30.10.2017

26 жовтня в стінах НН Інституту економіки та бізнес-освіти відбулася посвята першокурсників у дружню родину маркетологів. Ця подія є завершальною серед тих, що проводились впродовж святкування тижня спеціальності «Маркетинг».

З привітальним словом до студентів-першокурсників звернулась заступник директора інституту з виховної роботи Наталія Коган, яка побажала студентській молоді бути сповненими новими ідеями і сподіваннями,  залишатись чесними, добрими та порядними, тішити своїми успіхами батьків та викладачів і, звичайно, стати справжніми професіоналами своєї справи.

Також щирі привітання з професійним святом маркетолога висловила завідувач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Наталія Білошкурська, відмітивши при цьому досить активну участь студентів у заходах, що були приурочені до тижня маркетолога. За словами Наталії  Володимирівни, студенти так креативно підійшли до свого першого професійного завдання щодо створення логотипу і бренду, що викладачам було важко визначити переможця, оскільки всі роботи відзначались оригінальністю, цікавою ідеєю  і заслуговували високого схвалення.

Викладач Олена Гарматюк, яка була організатором конкурсу  стінгазет «Створи свій бренд», висловила подяку усім студентам, що долучились до участі в конкурсі, та відмітила переможців, які відмічені грамотами:

  • номінація «Кращий дизайн» ‒ Святослав Колісник;
  • номінація «Кращий бренд» ‒ Олена Зелінська та Марина Ковальчук;
  • номінація «Краща концепція» ‒ Марина Григоренко.

Також в ході підведення підсумків тижня-маркетолога отримали нагороди у вигляді символічних медалей-пряників студенти, які грали у боулінг та показали найкращі результати.

 Традиційно в підсумку дійства студентам було вручено значки, що підтвердили їх належність до дружньої родини-маркетологів. Приємним завершенням свята  став солодкий подарунок від викладацького колективу кафедри і загальне фото на згадку!

Міні галерея


Березень
Травень