Відкриття І етапу VIIІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

  • Дата публікації: 12.10.2017

10 жовтня 2017 р. Ірина Бурдужа та Анастасія Зелінська представляли студентське наукове товариство НН Інституту економіки та бізнес-освіти на засіданні, присвяченому відкриттю І етапу VIIІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, що відбулося на базі факультету української філології нашого університету.

Як відомо, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини є флагманом в українській літературі, адже в цьому конкурсі беруть участь не тільки студенти факультету української філології, але й НН Інституту економіки та бізнес-освіти та інших факультетів. Він спрямований на вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, підвищення рівня знань з української мови і літератури, виховання у молодого покоління любові до словесності українського народу, забезпечення їхнього всебічного розвитку.

З вітальним словом до членів Студентського наукового товариства та усіх присутніх на заході звернулася Валентина Коваль, декан факультету української філології, яка також оголосила програму І (університетського) етапу конкурсу і ознайомила з графіком його роботи.

Студентське наукове товариство запрошує творчих і креативних студентів НН Інституту економіки та бізнес-освіти взяти участь у мовно-літературному конкурсі імені Тараса Шевченка, щоб реалізувати свій літературний потенціал.

Бажаємо наснаги, натхненної праці та перемоги!

 

Лютий
Квітень