Участь НН Інституту економіки та бізнес-освіти у святкуванні Дня міста Умань

  • Дата публікації: 10.10.2017

7 жовтня 2017 року наше рідне місто відсвяткувало чергове свято ‒ День міста Умань. Традиційно День народження міста відзначають святковим концертом, майстер-класами, виставками, спортивними змаганнями. Чимало заходів відбулося і цього разу. Усі вони були пронизані національними традиціями, патріотизмом, творчістю та колоритом.

Долучилися до цієї події студенти та викладачі НН Інституту економіки та бізнес-освіти на чолі з д.е.н., професором, директором вищезазначеного інституту Ольгою Чирвою.

Веселий та хороший настрій створювали студенти Анастасія Горищак, Марія Король та Ірина Мазур, які пригощали дітвору солодощами та дарували повітряні кульки.

Всі присутні мали змогу проникнутися неабиякою дружньою та радісною атмосферою. Особливо свято сподобалось найменшим гостям, які за допомогою аквагриму від студентів Яни Волошиної, Аліни Єременко, Таісії Лебедич перетворювались на казкових героїв.

Під час заходу були зібрані кошти та передані учаснику АТО, студенту  НН Інституту економіки та бізнес-освіти Максиму Бугайову.

День міста Умань був надзвичайно яскравим та залишив усім нам на згадку масу прекрасних емоцій!

 

Міні галерея


Лютий
Квітень